复合气调保鲜包装机气体混合系统的研究

辽宁省教育厅高等学校科学研究基金资助项目(20040089)

Studies on Modified Atmosphere Packing Machine and Gas Mixing System

研究和设计在复合气调保鲜包装机的气体混合系统中应用气动比例阀气体混合配送技术,调节不同比例的气体组合,实现连续不断地供应设定比例混合的气体,适应各种被包装物品的保鲜包装要求。

The gas proportion valve technology in gas mixing system which is used in the Modified Atmosphere Packing machine are investigated and designed. It can adjust different proportion gas compose and provide continuously gas in scheduled proportion to suit various goods Packing in keeping greenness.

黄俊彦,林 敏.复合气调保鲜包装机气体混合系统的研究[J].湖南工业大学学报,2007,21(1):13-15.

• 收稿日期:2006-11-17
  • 在线发布日期: 2015-09-02